BİLGİSAYAR OYUNLARINI TEST EDEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.


Son zamanlarda genç arkadaşlarımın YouTube kanalını kullanarak, oynadıkları çeşitli oyunları kendi oluşturdukları kanalda yayınladıklarını görmekteyim. Enteresan şekilde bu konuya hakim arkadaşlar var.Gençler arasında bilgisayar oyunlarına olan ilgiyi gördüğüm için aşağıdaki yazıyı paylaşma ihtiyacı duydum.Sizde bilgisayar ortamında oyunlara ilgi duyuyorsanız,bahsedeceğim sistem ile para kazanabilirsiniz.Birçok arkadaşım YouTube kanallarına abone olunması ve paylaştıkları oyunların izlenilmesi için reklam bütçesi dahi ayırmışlar.

Makalemin başlığı size enteresan gelmiş olabilir.Şimdi bu da nereden çıktı diyebilirsiniz.Ama paylaştığım yazılarda da sürekli bahsettiğim gibi, sizlere farklı para kazanma yollarını ileteceğimi hep söylüyorum. İşte bugünkü makalemde  bu tarz  para kazanma ile ilgili  paylaşım olacak. Evet yanlış okumadınız oyun oynayarak veya test ederek İnternet'te para kazanmanız mümkün.




Son zamanlarda oyun firmalarının fazlalaşması aralarında rekabeti de beraberinde getirdi. Oyun sayılarında hatırı sayılı artışlar olduğunu söyleyebiliriz. Her biri çok kapsamlı olmasa da oynayanlara hoşça vakit geçirtebiliyor.

Yayınlanan oyunlarda çıkabilecek herhangi bir sorun oyun piyasaya çıkmadan sonu olabiliyor. Bu nedenle, oyun üreticileri geliştirdikleri,oyunlardaki hataların ortaya çıkması ve iyi bir yapı elde etmek için,geliştirdikleri ürünleri kullanıcıların beğenisine sunmadan önce test ettirmek istiyor.

Oyun üreticilerinin bu isteklerine karşılık vererek,evinizde bilgisayarın başında hoşça vakit geçirerek aynı zamanda para da kazanabilirsiniz.Bu tarz işleri İnternet üzerinden kolayca bulmanız mümkün.Size tavsiye edeceğim Twitter adresi bu işleri bulmanıza yardımcı olacaktır.
www.twitter.com/#!/Games_Tester adresini takip ederek işinize yarayacak adresler bulabilirsiniz.Bu adres içerisinde bir çok iş ilanı içerisinden seçim yaparak oyum testlerine ulaşabilirsiniz.

Burada çok para kazanacağınızı düşünmek hata olacaktır.Az miktarda harçlık mahiyetinde bir gelir elde edebileceğinizi düşünebilirsiniz. 

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FORUM TOPLULUĞU OLUŞTURMA

KAZANÇ SİTESİ FREELANCER