FORUM TOPLULUĞU OLUŞTURMA

FORUM TOPLULUĞU OLUŞTURARAK PARA KAZANMAK




 Form oluşturarak başarılı olduğunuz taktirde sürekli para kazanma şansınızın olduğunu unutmayın.

Çevrenizde sevilen bir kişiliğe sahipseniz ve İnternet ortamında fazlaca vakit geçire biliyorsanız,kendi forum sitenizi kurabilirsiniz. Facebook ve Twitter hesaplarınız var ise ve buradaki takipçi sayınız fazla ise forum oluşturmanızda son derece kolay olacaktır.İnternet üzerinde tüm ziyaretçilerin girebileceği bir Forum sitesi oluşturarak para kazanabilirsiniz.Bu işi başarabilmek sanıldığı kadar kolay değil hatta oldukça zor diyebilirim.Çünkü Türkiye'de kendi dallarında lider olan yüzlerce Forum sitesi bulunmakta.Bunun içinde üst sıralarda yer alabilmeniz için oldukça çok gayret sarf etmeniz gerekecek.

Eğer bu şekilde para kazanmak için hevesiniz var ise genel bir Forumsitesinden ziyade daha spesifik konunun tartışıldığı Forum sitesi açmanızda fayda var.Çünkü genel açacağınız bir forum sitesinin popülaritesi uzun bir zaman alırken,spesifik konudaki bir forum sitesi ile kısa sürede popülarite elde edebilir ve kısa sürede para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yazımın başında da belirttiğim gibi bu tarz site açacaklara önerim kendi arkadaş çevrelerini bu tarz bir yapıda kullanmalarıdır.Çünkü aynı aktiviteleri yapmaktan ve konuşmaktan hoşlanan bir grup ile bu tarz işe başlanırsa Forumunuzun ömrü uzun ve ziyaretçi çekiciliği o kadar fazla olur.

FORUM SİTESİ NASIL AÇILIR.

Bunun için size vereceğim siteleri ziyaret ederek, buradan Forum için gerekli programları indirerek sitenizi açabilirsiniz.

www.simplemachines.org
www.phpbbturkey.com
www.bedavaforum.org

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİLGİSAYAR OYUNLARINI TEST EDEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

KAZANÇ SİTESİ FREELANCER