CLİXSENSE İLE PARA KAZANMA


Clixsense

İnternet ortamında para kazanabilmek için birçok alternatif sunulmaktadır.Bunlar içerisinde PTC sitelerinde reklam tıklamak,satış ortaklığı,makale yazmak,anket doldurmak,e-mail okumak,arama motorlarında search yapmak gibi konular bulunmaktadır.Bugün ilk içeriğimde sizlere PTC siteleri içerisinde en güvenilir olanlarda bir tanesi olan Clixsense'den bahsedeceğim.



İnternet üzerinde farklı şekillerde para kazanma yöntemlerinden sık sık bahsediyorum.Tıkla kazan sisteminden faydalanmak için bu tarz ödeme yapan sitelere üye olabilirsiniz.Bu siteler genellikle referans ile üye alıyorlar.Bu yazımda sizlerle PTC sitelerinden biri olan clixsense ile para kazanma yollarını anlatacağım. Clixsense en güvenilir ve en bilinen ptc sitelerinden biridir.Üye olarak giriş yaptıktan sonra görünen reklam üzerine tıklayarak 0,0001 dolar ile 0,01 dolar arasında tıklama başına gelir elde edebilirsiniz.

Clixsense ile sadece reklamlara tıklayarak para kazanma sistemi yok,daha bir çok uygulama ile para kazanabilirsiniz.Bunlardan biri de anketlerdir. Clixsense ile size zaman zaman anket doldurmanız istenir.Sizde anket için uygun profil iseniz, cevaplandırarak para kazanabilirsiniz.Anket süreleri genellikle 6-dakika ile 20 dakika arasında değişkenlik gösterebiliyor.Bu anketleri cevaplayarak 0,50 dolar ile 1,50 dolar arasında para kazanabilirsiniz.

Clixsense ile sizlere verilen görevleri yerine getirerek para kazanabilme imkanınız da vardır.Her bir görev için farklı miktarlarda para kazanabilirsiniz.

ClixGrid oyun sistemi ile 10 dolar kazanabilirsiniz.Bunun için üye olarak giriş yaptıktan sonra her on saniyede bir açılan resme tıklayarak anında kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Bunların dışında sizin referans link'iniz ile kayıt olanlar vasıtası ile üyelik başına ve onların tıklama başına para kazanma imkanınız bulunmaktadır.Ayrıca Clixsense içerisinde oyunlar bölümüne giriş yaparak sizlere sunulan yüzlerce oyun ile güzel vakit geçirme imkanına sahip olursunuz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİLGİSAYAR OYUNLARINI TEST EDEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

FORUM TOPLULUĞU OLUŞTURMA

KAZANÇ SİTESİ FREELANCER