İNTERNET ORTAMINDA PARA KAZANMA

Bugün sizlere sosyal medya uzmanı olarak kendilerini tanımlayan faydalı bir takip sitesinden bahsedeceğim.Kendi site veya bloğunuzun tanıtımını yapabileceğiniz kullanımı son derece basit bir site. Takiple kazan sitesine üye olduktan sonra sosyal medya butonları ile size sunulan aktiviteleri yerine getirerek jeton kazanabiliyorsunuz.Eğer herhangi bir site veya bloğa sahip değilseniz,bu site içerisindeki uygulamalar ile para kazanabilirsiniz.


Takiple kazan adlı site size hem reklam verme imkanı sağlıyor,hemde para kazanma. Blog yada site sahibi iseniz para kazanma uygulamaları ile kazandığınız jetonları,Reklam veren bölümünde bloğunuzun tanıtımı için kullanabilirsiniz.En aktif üye yarışması ile ilk üç üyeye jeton kazanma imkanı tanınıyor.Buradan kazandığınız jetonları paraya çevirebilirsiniz.Takiple kazan da aynı zamanda alt üyelik sistemi ile kendi referans kodunuz ile takiple kazana kayıt ettirdiğiniz üyeye farklı şekilde jeton kazandırılıyor.




Bu sitede para kazanmak için  aşağıda size belirttiğim görevleri yapabilirsiniz.

Facebook Beğen
Facebook Paylaş
instagram Yorum
instagram Beğen
instagram Takip
Web Sitesi Ziyaret
Twitter Takip
YouTube Yorum
YouTube Beğen
YouTube Abone Ol
YouTube İzle
Mikro Görevler    

Bu görevleri yaparak kazandığınız jetonları kendi bloğunuzun tanıtımında kullanabilir veya paraya çevirerek PayPal üzerinden hesabınıza aktarabilirsiniz.

Ayrıca banner reklamlarınız sitede yayınlanabiliyor.

http://takiplekazan.net/?ref=19072  referans ile takiplekazan.net sitesine üye olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİLGİSAYAR OYUNLARINI TEST EDEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

FORUM TOPLULUĞU OLUŞTURMA

KAZANÇ SİTESİ FREELANCER