KAZANÇ SİTESİ FREELANCER


YETENEKLERİNİZİ DEĞERLENDİREBİLECEĞİNİZ BİR KAZANÇ SİTESİ FREELANCER

İnternet'te para kazanma ile ilgili birçok makale paylaştım.Bu tür  makalelere benzer yazılara ulaşa bilmenizin mümkün olduğunu biliyorum,ancak bugün sizlere çok ilginç bir İnternet sitesinden bahsedeceğim.Bu site içerisinde  yeteneklerinize uygun bir çok iş teklifi ile karşılaşmanız mümkün.Şimdi hep beraber bu siteyle ilgili detayları inceleyelim.

Eğer serbest çalışmaya istekli iseniz ve yapacağınız iş başına para kazanmak istiyorsanız www.freelancer.com adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz.Bu site serbest çalışanların ve işverenlerin bulunduğu bir site.Öncelikle siteye üye olmanız gerekmektedir.Üye olduktan sonra iş ilanlarını takibe almaya başlayın.Sitenin çalışma mantığını anladıktan sonra,size uygun iş ilanı bulduğunuzda hemen başvurunuzu yapın.Küçük işler ile başlayarak site içerisinde güvenilirlik kazanarak büyük işler almaya başlarsınız.

www.freelancer.com web sitesinde web tasarımından tutun da anket doldurma veya bilgi girişine kadar bir çok iş ilanı yayınlanıyor.Bu işler arasında iş bulamamanız neredeyse imkansız.

Eğer çok para kazanmak istiyorsanız bazı sektörlerde uzman olmanız şart. Web tasarımı işinde uzmansanız,yapacağınız bir işte 1500-2000 dolar arası bir ücret alabilirsiniz.Bu tamamen işin yapım süresine ve niteliğine göre değişiyor.Site üyeleri ile aranızı iyi tutun ve yaptığınız işleri hiçbir zaman aksatmayın.Sitenin yaklaşık 18 milyon civarında kayıtlı kullanıcısı olduğunu bilmenizi isterim.
 Vaktiniz var ise bu siteyi değerlendirmenizi öneririm.

Yorumlar

  1. freelance iş yapmak son zamanların modası. Bende freelancer olarak hizmet veriyorum. Freelancer.com gibi birçok site mevcut. Bunlardan benim en çok kullandığım bionluk.com ve isimdustu.com

    YanıtlaSil
  2. Sadeceon siteside bu konuda iyi çalışmalar yapıyor.Denemenizi tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİLGİSAYAR OYUNLARINI TEST EDEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

FORUM TOPLULUĞU OLUŞTURMA