SEYAHAT YAZILARINIZI VE VİDEOLARINIZI PAYLAŞARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.


Seyahat anılarım ile ilgili yazı ve videoları zaman zaman sizlerle paylaşıyorum.Bu konu ile ilgili paylaşımlarını bundan sonra gezmeliyim.blogspot.com.tr adresinde bulunan bloğumda yapacağım.Seyahat yazılarımın yanında İstanbul'un sevilen mekanlarını tüm ayrıntıları ile anlatacağım bloğu umarım beğenirsiniz.Destek ve katkılarınızı bloğumun tanıtımı için bekliyorum.

Oluşturduğunuz seyahat yazıları ve videolarını paylaşarak nasıl para kazanılır ?Bununla ilgili detaylı açıklamaları 
Ali Yavuz Şahin'in İnternet'te para kazanma yolları adlı kitabın'da bulabilirsiniz.Sizlere bu kitaptan alıntılar yaparak
İnternet'te bu konu ile nasıl para kazanabilirsiniz paylaşmak istedim.Umarım yazı sizin için faydalı olur. 

Yoğun iş temposundan uzaklaşmak ve değişik yerleri keşfetmek adına hepimiz zaman zaman seyahat ederiz. Bu seyahatlerimizi tek başımıza veya gruplar halinde dolaşarak çeşitli tarihi ve turistik yerlere yaparız.Sizde yaptığınız bu seyahatler içerisinde edindiğiniz bilgileri yazıya aktararak bazı site ve bloglarda paylaşabilirsiniz.

İlgi çekici seyahat yazılarınızı ve resimlerinizi tanıdığınız blog sitelerine iletebilirsiniz.Hatta bu site ve bloglardan bazıları sizden ücret karşılığı makale yazmanızı isteyebilir.Seyahat tecrübelerinizi paylaşırken bu arada parada kazanmış olursunuz.

Seyahat yazarı olarak kendi blog sitenizi oluşturabilir ve bu tarz bir site ile seyahat meraklılarını bir arada buluşturabilirsiniz. Blog içerisinde oluşturacağınız üyelik sistemi ile gruplar kurabilirsiniz.Üyelik sisteminin toplu tatil turları düzenleyerek para kazanma imkanı sağlayabileceğini unutmayınız.Yazdığınız makaleleri dergi ve gazetelere göndererek satabilirsiniz.Çoğu seyahat dergisi ve sitesi bu tip makaleleri yazabilecek kapasitede insanları arıyor.

Oluşturduğunuz seyahat bloğunu sosyal medyada tanıtır ve buralarda ayrıca aynı blog ismi ile sayfalar açabilirsiniz. Blog içerisine turizm firmalarından reklam alarak para kazanabilirsiniz.

Seyahat esnasında çektiğiniz videoları düzenleyerek, kendi açacağınız YouTube kanalında yayınlar ve Adsense reklamlarından tıklama başına gelir elde edebilirsiniz.Fotoğraflar ile müzik eşliğinde  tanıtım videosu oluşturabilir ve aynı şekilde kanalınızda yayınlayabilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİLGİSAYAR OYUNLARINI TEST EDEREK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.

FORUM TOPLULUĞU OLUŞTURMA

KAZANÇ SİTESİ FREELANCER